Jubilarna akcija na terenu

S pravom želimo reći koliko smo ponosni na svakog pojedinca koji čini našu asocijaciju. Ponosno možemo reći da našu asocijaciju čine pravi LJUDI.

Pročitajte više
Vodič za darivaoce krvi

Često potencijalni darivaoci krvi imaju niz opravdanih pitanja. Odgovore na neka od tih pitanja potražite u ovom članku. Ukoliko možete dati krv očekujemo vas na našoj akciji,

Pročitajte više
Webinar povodom Svjetskog dana zdravlja

Svjetski dan zdravlja obilježava se 7. aprila, a upravo smo vas odlučili na taj dan obradovati još jednim vrijednim webinarom.

Pročitajte više
Prof.dr. Amila Zukanović

Prva predavačica na našem predavanju o oralnom zdravlju, koje će se održati 24.marta u 18:00, je vrsna stručnjakinja iz svoje oblasti, prof.dr. Amila Zukanović. NJenu bogatu biografiju objavljujemo u cjelosti.

Pročitajte više
prof. dr. sci. Elmedin Bajrić

prof. dr. sci. Elmedin Bajrić je uvaženi predavač o temi iz oblasti oralnog zdravlja koje će se održati 24.marta u 18:00 na našoj FB stranici, a pod nazivom "Rani dječiji karijes - šta učiniti kada nastane"

Pročitajte više
Predavanje: Kako čuvati svoj mozak

Ovo predavanje se održava u sklopu BIMINE kampanje povodom Sedmice zdravlja mozga (Brain awareness week), koja se obilježava u cijelom svijetu.

Pročitajte više
Webinar: Covid vakcine - spas ili zabluda

Tokom webinara učesnici će pokušati odgovoriti na sve nedoumice vezane za Covid vakcine. Sačuvajte 5. februar u 19:00 sati da nas pratite.

Pročitajte više
Kampanja Borba protiv karcinoma grlića meternice

Pridružite nam se u ovoj borbi. Svi smo bitni i svi možemo uraditi jako puno.

Pročitajte više